Održana 19. sjednica Odbora za praćenje OPKK-a

Slika /Slike za vijesti/OPKK.jpg
Lidija Brković, glavna ravnateljica Državnog zavoda za statistiku, sudjelovala je na 19. sjednica Odbora za praćenje Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ koja je održana u Puli 27. travnja 2023., a u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program „Konkurentnost i kohezija“.
 
Na sjednici Odbora predstavljeno je Godišnje izvješća o provedbi za 2022. godinu, izvješće o statusu provedbe Operativnog programa te Godišnje izvješće o troškovima upravljanja i naknadama za provedbu financijskih instrumenata isplaćenima u 2022. godini. Članovi Odbora također su informirani o zatvaranju Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“, kao i o aktivnostima informiranja i komunikacije.
 
Odbor za praćenje sastoji od predstavnika tijela državne uprave, partnerskih institucija, civilnoga društva, socijalnih i gospodarskih partnera, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, Glavne uprave za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije te financijskih institucija relevantnih za provedbu Operativnoga programa.

Pisane vijesti