Objavljena publikacija Hrvatska u brojkama 2022.

Slika /Slike za vijesti/HUB-web-750x500.jpg

Zanima vas koliki je u Hrvatskoj postotak žena, kolika je prosječna starost stanovništva ili možda koliko je sklopljenih brakova na 1 000 stanovnika? Želite znati koliko je učenika završilo srednju školu i koliko je studenata diplomiralo? Poduzetnik ste i zanima vas koliko u Hrvatskoj ima poslovnih subjekata te koliki je uvoz i izvoz po glavi stanovnika? Poljoprivrednik ste i zanima vas koliki je bio otkup poljoprivrednih proizvoda od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava? S obzirom na to da je Hrvatska turistička zemlja, zanima vas koliki je porast noćenja turista? Zanima vas možda kultura i umjetnost pa se pitate koliko je bilo kazališnih predstava?

Odgovore na ova i druga pitanja, na zanimljiv i pristupačan način, možete pronaći u statističkoj publikaciji Hrvatska u brojkama 2022., koja je podijeljena na 23 poglavlja te sadržava najvažnije podatke o gospodarskim i društvenim kretanjima u Hrvatskoj.

Ova publikacija pomoći će vam da upoznate Hrvatsku kroz statističke podatke, a što sve u njoj možete pronaći provjerite na poveznici



Pisane vijesti